keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Tuutulaulu


Lauloin eilen Okolle ensimmäistä kertaa unilaulua ihan nukuttamismielessä. Sanat vain olivat hakusessa ja näköjään muistin ne vähäisetkin osaset väärin. Hih. No Okko ei turhia valittanut asiasta, vaan nukahti lopulta kun äiti vähän heijasi ja lauloi lyhyttä pätkää iki-ihanan Tao-Taon tunnaria.

Missä purot solisee ja kauniit kukat kuiskailee,
ja kaikki on niin leppoisaa.
Missä salot sinertää ja nurmi on kauniin vihreää,
ja elämä on rauhaisaa.
Siellä Tao Tao, siellä Tao Tao, pieni panda karhu on.

Siellä Tao Tao, siellä Tao Tao, pieni pandakarhu on.
missä purot nopeat ja heinät kullanhohtavat
ne tuulen tahtiin liikkuvat.
Missä puut on mahtavat ja pensaat, kukat kirjavat
niin rauhassa ne kasvavat.
Siellä Tao Tao, siellä Tao Tao, pieni pandakarhu on.
Pieni pandakarhu on, pieni pandakarhu on.

4 kommenttia:

 1. Muistan kun ensimmäisiä kertoja lauloin esikoiselle ♥

  Nyt lapset sanoo jo että äiti älä laula :D

  VastaaPoista
 2. Hih. No itsekin tuli sanoitettua aika luovasti ja Okkokin saattoi olla samaa mieltä. Tiedä vaikka rupesi nukkumaan vain siksi, jotta lopettaisin.

  VastaaPoista
 3. hih..mustakin tuntui vuosi sitten etten muista yhtään sanoja. Äkkiä ne rallatukset muistuvat mieleen; postimies Patekin menee nykyään ihan kuin vettä vaan :D Lisää vaan laulua ja höpötystä - tuntuu et mein tytön sanavarasto (ts. ne muutama selkeä 'ihhi', 'ämmä','manu' =mein koira) ja se oma höpötys on ainakin osittain sen ansiota et olen lukenut ja puhunut tytölle paljon. Eipä täällä muitakaan ole kuin tyttö ja koira enkä minä osaa olla hiljaa :D

  VastaaPoista
 4. Niinpä, kyllä se puhe kannattaa. Minäkin kyllä höpöttelen Okolle, samoin isänsä, joten puhetta ainakin kuulee. Ja tosiaan, voihan niitä lauluja sepittää itsekin, kuten minulla on ollut tapana:D Ja hyvin ne lapsuuden laulut alkavat sieltä muistumaan kun vähän miettii.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!