perjantai 18. kesäkuuta 2010

Sohvapostaus

Okon perheessä on riittänyt vipinää viime päivinä. Okolla on suuri päivä huomenna kun hän saa nimen ja juhliin valmistautuminen onkin ollut tällä viikolla ohjelmassa joka ilta. Tai on ollut kun pikku-ukko on sen sallinut. Eilen äiti oli Okossa kiinni koko päivän, tai ehkä enemmän niin, että Okko oli äidissä (rinnassa) kiinni... Palaan koneen ääreen juhlien jälkeen - laitan sitten kuvakokeilujani; kyttäsin Okkoa eilen hymyn toivossa ja sain kaapattua parit vienot leiskautukset. PS: En saa rivinvaihtoa toimimaan nyt tällä puhelimella. Outoa. PPS: Mies on tehnyt Macarone-leivoksia juhlia varten. Niistä tuli todella sieviä, mutta niihin ei kannata käyttää Pirkka-mantelijauhetta, sillä se ei ole valkoista. Lopputulos oli täydellinen toisella mantelijauheella tehtynä, vaikka hyvä siitä Pirkallakin tuli, mutta värit hieman kärsivät mantelijauheen värin takia.

9 kommenttia:

 1. Uusi lukijasi ilmoittautuu..
  Sinulla on ihana blogi ja kaunis vauva. Onnistuneita juhlia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Satu ja RuusuLiisa! Onpa hauskaa, että saimme uuden lukijan ja kiitos kehuista:) Katsotaas, missä vaiheessa tässä ehtii puuhailemaan, nimimerkillä "Taas sohvalla imetyspuuhissa". Heh. No onneksi mies tulee taas ajoissa töistä ja äitikin on tulossa tänään, joten jospa saisimme tehtyä kaikki hommat.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa juhlaa suloiselle Okolle ja tietysti koko juhlaväelle. Kuvia odotellessa... =)
  -marjo

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marjo! Okko on antanut tänään touhuilla - nyt tosin äidillä on menossa tauko sohvalla, samalla Okon sitteriä jalalla heiluttaen:) Pitänee palata työntouhuun... Kuvia seuraavan postauksen yhteydessä - tiedä vaikka saisi siirrettyä ne kuvat koneelle jo tänään.

  VastaaPoista
 5. Pitäisi itsekin kokeilla noita Macarone-leivoksia - tässähän lähestyy pikkuhiljaa meidän Tirppasen puolivuotiskinkeritkin. Sisko oli leiponut niitä viime viikolla ja kertoi, ettei valmistusprosessi ole ollenkaan niin vaikea kuin voisi olettaa!

  Huitsisti onnea huomiseen Okon suureen päivään!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Aniliini! Terkkuja taas sohvalta hommien lomasta:D Ne Macaronet tulivat tosi helposti kun meidän pursotin tekee juuri sopivankokoisia annoksia. Teimme Pirkka-lehden ohjeella ja koska kaupassa oli vain nestemäistä väriä, käytettiin sitä. Mutta tosiaan, kannataa ostaa muuta kuin Pirkan jauhetta, sillä siinä taitaa olla kuorta mukana ja se vaikuttaa leivosten väriin.

  VastaaPoista
 7. Oijoi, teillä on todellakin jännä päivä tänään. Postausta odotellessa... :)

  VastaaPoista
 8. Juhlat sujuivat mainiosti! Okko oli rauhallinen koko päivän ja kaikki meni hienosti. Laitan tänään raportin:) Tämä on sänkykommentti: isi meni hoitamaan Okon aamutoimia ja äiti jäi hetkeksi makoilemaan. Bloggerin orja otti heti puhelimen esiin. Hehee.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!