torstai 3. kesäkuuta 2010

Siivousmetodi

Olen kehitellyt uutta metodia siivouksen avuksi - sen sijaan, että alkaisin vaan siivoamaan. Keksin metodin, jonka nimeksi voisi laittaa vaikka "Kasametodi" ja ajattelin hankkia tälle mullistavalle idealleni patenttia. Idean ydin on se, että otetaan sellainen kasa kerrallaan -asenne siivoukseen. Jos aika on niin kortilla, että yksinkertainen "tänään siivoan työhuoneen" tuntuu liian suurelta haasteelta, otetaan yksi pinkka kerrallaan.

Aloitimme ekasta pinkasta apusiivooja-Okon kanssa. Okko istui sitterissä ja äiti alkoi käymään pinkkaa läpi. Heti tuli ongelmia: pinkka sisälsi lukemattomia lehtiä ja eihän niitä voinut laittaa pois ennen kuin ne on luettu tai ilmaisjakelun ollessa kyseessä, käyty läpi muuten. Sanomattakin siis selvää, ettemme co-workerin kanssa päässeet kovin pitkälle, kunnes olikin jo ruoka- ja vaippatauon paikka. No seuraavalla kerralla sitten. Nytkin olisi ihan hyvä hetki kun tuo pikkuapuri nukkuu, mutta äidillä on menossa tuikitärkeä itsensäsivistämishetki; tokihan täytyy tietää, mitä muissa blogeissa tapahtuu.

Turkoosi oli tuossa muutama päivä sitten laittanut hyvän setin siivousohjeita blogiinsa. Kävin sieltä poimimassa parhaat ja kaipa niitä pitäisi sitten noudattaakin.

PS: Blogin co-editor Okko suostui äsken nukkumaan parin yrityksen jälkeen. Tyyppi on ollut nyt hieman läheisyydenkipeä ja ei jää sänkyyn näin päiväsaikaan, ellei siihen viereen jää päivystämään. Makoilin siinä vieressä, kunnes hän nukahti ja näytti toimivan tällä erää. Isi tekee aina niin, että hengittää raskaasti Okon vieressä ja esittää nukkuvaa, mutta itse en osaa; alkaa vain naurattamaan.

2 kommenttia:

  1. Isi toimii aivan siis samoin kuin hänen äitinsäkin aikoinaan, omena ei siis ole kauas puusta pudonnut.

    VastaaPoista
  2. Ja ihan toimiva keino tuntuu olevan:D

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!