maanantai 28. kesäkuuta 2010

LenkkeilyäKävimme taas tänään Okon kanssa kunnon hikilenkillä. Lempireittimme on hieman pelottava: matkalla täytyy varoa tontunnäköisiä lapsia. Tällä kertaa selvisimme ilman konflikteja; vastaan tuli vain yksi auto, jonka kuski luultavasti ihmetteli vaunujen kanssa kulkevaa äitiä, joka kuvasi tontuista varoittavaa kylttiä.

Okko heräili taas kesken lenkin ja aiemmasta oppineena minulla oli pullo ja Tuttelitetra mukana, ihan kaiken varalta (lauantaina koko perheen voimin lenkkeillessä sille oli käyttöä). Koska Okko vaikutti kuitenkin huutelevan vain tylsyyttään, menin taas minkä kintuistani pääsin, enkä alkanut syöttämään tien päällä. Tokihan luomuakin olisi ollut helposti saatavilla, mitä nyt rinnoistani irtoaa se vähä määrä, mutta rintojen esiinvetäminen kesken lenkin olisi ollut jo vähän liikaa. Heh. Kotiin päästyämme Okolla ei näyttänytkään olevan niin kovin kamala nälkä kun hänellä oli aikaa naureskella äitiä pitkin valuville hikinoroille. Pienen Tuttelihetken jälkeen otinkin Okon sitterissä kylppäriin ja kävin suihkussa - kaksistaan Okon kanssa ollessa kun ei voi pikkumiestä olkkariinkaan jättää suihkun ajaksi. Hyvinhän Okko viihtyi sielläkin, lattianrajasta kylppäriä tarkkaillen.

PS: Lähimetsässä voisi väreistä päätellen olla joku ydinlaskeuma tai jotain...

2 kommenttia:

  1. Mitä ihmeen järkeä antaa korviketta, jos maitoa tulee ja 2 kk on noin isokin jo? Kyllä imettää voi missä vaan, ja tissimaito on todellakin lapselle tuttelia parempaa!

    VastaaPoista
  2. Hei anonyymi. Et ehkä ole oikea henkilö arvioimaan, mitä ravintoa lapsemme saa ja kuinka paljon. Et tiedä esimerkiksi sitä, kuinka paljon rintamaitoa tulee ja kuinka monta kertaa päivässä imetän. Asia on meidän perheen ja neuvolan välinen asia.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!