torstai 3. kesäkuuta 2010

Leikkimatto


Okko ajatteli maastoutua vanhemmiltaan. Aika hyvinhän tuo onnistui.

Okon toimintakeskus on ollut tämän viikkoa käytössä ja Okko on jo alkanut tutkimaan sen ihmeellisyyksiä. Aika paljonhan tuossa on visuaalista ärsykettä - ainakin äidin silmissä jo vilisee, mutta pääasia onkin, että Okko viihtyy. Tuo oli hyvä ostos; hankimme sen naapurilta parilla kympillä kun uutena nuo näyttävät maksavan moninkertaisesti.

6 kommenttia:

 1. Kyllä tuossa kelpaa varmasti kölliä!

  VastaaPoista
 2. Hei, se on aivan samanlainen kuin meillä. Hankittiinkin samalla hinnalla kaverilta käytettynä :) Ja Antti-apinahan se siinä kellottelee etualalla. Tuttu kaveri meilläkin! Petralla on ollut tekemistä tuon maton kanssa pitkään ja hartaasti. Nyt on vaan alkanut loppumaan kiinnostus. Typy matkailee jo pitkin poikin olohuoneen mattoa ja ei tuo pikkumatto riitä mihinkään ;) En vaan tiedä mitä oikein tekisin, kun meillä on karvaava koira ja arvaa kerääkö semmoinen karvanarumatto sitä karvaa!!!??? Argh... Pitikö ajaa koiraparka kaljuksi! Puuhamatolla sitä karvaa oli sentään vähän vähemmän. - Heli -

  VastaaPoista
 3. Meille tuli serkkupojalta samanlainen perintönä. tosin T oppi pyörimään nopeasti eli kieri pois matolta ja käsien koordinaation kehittymisen myötä hauskinta oli kiskoa apinat ja norsut irti kaaresta. Soittaahan tuokin niitä biisejä? Ootas kun Okko hokaa sen toimintaperiaatteen! Uskon et sinä/mies kyllästyy nopeasti ja Okko ei ;)

  VastaaPoista
 4. Heh, laitat pikkuiselle teippipuvun välillä päälle niin karvat kerääntyvät samalla - tällainen niksi-Pirkkamainen ohje:D Se matto on kyllä varsin hauska ja ihan pienille siinä riittää ihmeteltävää. Ajattelin, ettei kaikkia roikkulelujakaan tarvitse pitää kerralla esillä ja sitten tulee vähän vaihtelua kun niitä vaihtelee.

  VastaaPoista
 5. Ruusuliisa: joo, tuo soittaa musakkia. Mozarttia ja jotain muuta:D Ja siinä vilkkuu valot samalla. Aikas hiano siis:) Voin kuvitella, että se kiskominen tulee olemaan mukavaa. Tällä erää Okko on vielä tyytynyt hieman heiluttelemaan otuksia ja ihmettelemään omaa peilikuvaansa.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!