maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kyypakkaus


Kyypakkaus muistui mieleen viime viikolla lenkillä ollessa kun asfaltin halki luikerteli kyyn poikanen. En ole koskaan aiemmin edes ostanut pakkausta, vaikka olemme törmänneet käärmeisiin marjametsässä useamman kerran kesässä. Nyt ostin tuon jo senkin vuoksi, ettemme voi tietää, kuinka Okko reagoisi esimerkiksi ampiaisen pistoon. Pakkaus on vain hankalassa muodossa vauvaa ajatellen; lääke on tablettina ja se pitää ensin murskata ja liuottaa nesteeseen, jotta sitä voi antaa vauvalle.

4 kommenttia:

 1. Hyvä muistutus, täytyypä hankkia mökille!

  VastaaPoista
 2. No joo, tuo on kyllä sellainen, joka ei meinaa muistua ja tarve voi yllättää. Melkeinhän sitä täytyisi pitää mukana, jos yhtään liikkuu jossain maaseudulla.

  VastaaPoista
 3. Oi, meilläkään ei ole kyypakkausta, täytyypä hankkia lääkekaapin jatkeeksi sekin, etenkin nyt kun on tuo touhukas uhmis kotona, joka tutkii kyllä kaikki kivet ja kannonkolot ja poimii jokaisen ötökän minkä maassa havaitsee. Ihanaa ja toisinaan hieman pelottavaakin ;)

  VastaaPoista
 4. Ja niitä käärmeitä kun on tullut vastaan vaikka missä maastossa. Mutta eikös ole niin, että siilit ja käärmeet eivät asu samassa pihapiirissä? Oma siilipataljoona suojaisi pihaa kätevästi:) Pitää muuten minunkin lukea vielä ne pakkauksen käyttöohjeet, jotta tietää, jos pakettia tarvitaan. Apteekki vain neuvoi tuon vauvalle antamisen kun kysyin.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!