maanantai 28. kesäkuuta 2010

Kaksisataa trikoopaitaa

Nyt lähti tämän mamman trikoopaitakokoelma pienenemään. Aivan uskomatonta, kuinka monta (mustaa) trikoopaitaa ja -toppia voi yhden ihmisen kaapista löytyä! Osa niistä on jo niin kulahtaneita ja pesussa kutistuneita, ettei niitä viitsi edes käyttää ja silti ne on säästetty kaappia täyttämään.

Kaveripariskunta kävi tänään kahvilla ja pariskunnan viehättävämpi osapuoli kertoi, että ihan kivenheiton päässä oleva toimari ottaa lahjoituksia vastaan. Päätimmekin mennä sinne heti huomenna, samalla kun menemme vaunulenkille. Tästä inspiroituneena aloin heti kaivelemaan vaatekaappeja ja sainkin jo jätesäkillisen kasaan! Huomionarvoista on, että olen keväällä käynyt kaapit läpi ja kaikki ne tänään poistoon menneet vaatteet ovat läpäisseet seulan vielä silloin - ajattelin varmaan muka käyttää niitä joskus. Ah mikä vapautuksen tunne kun saa tavaraa kiertoon.

4 kommenttia:

 1. Voi, mä kun just tänään ajattelin, että pitäisi ostaa lisää mustia ja valkoisia perustoppeja. :)

  VastaaPoista
 2. Heh, no minäkin ostan aina uusia ja niitä vanhimpia voisi sitten aina laittaa pois kun uusia tulee sisään:) Kyllä tuosta arsenaalista on vara karsia:D Samalla lähti paljon muutakin. Minulla on nyt oiv tilaisuus päivittää vaatevarastoa - se olikin käynyt vähän väsyneeksi.

  VastaaPoista
 3. Minäkin siivosin tänään vaatehuonetta ja kaappeja ja kaksi jättimuovikassia lähti Pelastusarmeijalle ja loput huutikseen.Ihanaa!!!

  VastaaPoista
 4. On se kyllä mahtavaa kun saa kaappeja vähän tyhjemmäksi. Vaikka olen miettinyt sitä nyt paljon, että kaapeissa on paljon tavaraa, jonka olisi voinut jättää ostamatta - olisi säästynyt rahat, luonnonvarat ja se kaappitila. Jos nyt näin filosofiseksi ryhtyy. Mutta mutta, oli ne kierrätetyt vaatteet sentään olleet käytössä. Mulla vain oli myös se aspekti, etten mahtunut niihin kun raskauskiloja on vielä 4,5 jäljellä ja ajattelin, etten kuitenkaan halua niitä riepuja käyttää enää myöhemminkään. Nyt olisi hyvä tilaisuus uudistaa hieman omaa tyyliä! Sen ajattelin myös tehdä:

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!