lauantai 22. toukokuuta 2010

Vaate- ja tukkajuttuja


Kesäkuu on Okon perheessä oikein juhlien aikaa, sillä kolmen viikon päästä juhlitaan kaveripariskunnan häitä ja siitä viikon päästä on Okon kastejuhla. Perinaiselliseen tapaan sitä tietysti miettii, mitä juhliin laittaisi päälle ja nyt viimeaikaisen hiustenkasvun myötä täytyy myös miettiä, mitä tälle tukalle voisi tehdä. Töyhtis, mikä töyhtis - nyt vain vielä pahemmalla tyylillä kun tukka on ennennäkemättömän paksukin.

Paino ei ole kuin neljän kilon päässä ennen raskautta olevista luvuista, mutta mielellään sen näkisin siitäkin alempana ja lisäksi masu vielä pömpöttää, mikä tarkoittaa sitä, etten mahdu vielä vanhoihin vaatteisiini. Siksipä en ainakaan vaatekaupoille lähde vielä ja taidan kulkea tuo panta päässäkin edelleen, mutta sitten kesäkuun puolella on jo tehtävä jotain noiden asioiden eteen. (Kröhom, olisihan minulla se vuodelta 1998 oleva ylioppilasmekkoni, joka on nähnyt ehkä kymmenet juhlat omien lakkiaisteni jälkeen ja josta on muodostunut jo vähän vitsikin, ainakin mieheni suvun puolella kun se tosiaan oli päälläni kaikissa juhlissa tuossa 2000-luvun alkupuolella. Heh.)

Hääkutsussa muuten oli dress codena black tie, mikä tarkoittaisi naisille iltapukua. Hmm, ihan sellaista en kyllä taida kuitenkaan hankkia. Ajattelin enemmänkin jotain pellavaista housupukua tai vastaavaa. Minun täytyy kuitenkin pystyä imettämään ja lisäksi meinasin hyödyntää samaa asua myös ristiäisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!