maanantai 3. toukokuuta 2010

Uusi viikko vauvaperheessä


Vauvaperheessä alkoi uusi viikko - tosin viikonpäivistä ei aina itsekään ota selvää, eikä niillä ole niin merkitystäkään. Sen verran täytyy tällä viikolla muistaa, että Okolla on neuvola keskiviikkona. Ensimmäinen neuvola oli jo viime viikolla kun äitiä raskausaikana hoitanut terkkari kävi kotona mittaamassa Okon painon ja keskustelemassa synnytyksen kulusta.

Viime viikon neuvolakäynnillä kävi ilmi, että Okon paino oli jo lähtenyt nousemaan hienosti. Äiti katsoi tänä aamuna, että Okkosen posketkin näyttävät nyt pyöreämmiltä. Hienoa! Keskiviikkona saamme sitten uutta tietoa Okon painosta ja siirrymme samalla lapsineuvolan asiakkaiksi.

PS: Maitoa näyttää nousevan enemmän, sillä Tuttelia menee entistä vähemmän ja Okko on rinnalla vähän väliä. Upeaa! Isin mummo ja äidin täti antoivat äidille oikein vanhan kansan neuvoja maidon nostattamiseen: kaljaa ja kahvia pitäisi latkia. Kahvi onkin ikisuosikki ja kotikaljaa ajattelin kokeilla. Meneehän se kun muutenkin täytyy juoda paljon ja energiaakin saa tulla ylimääräistä, toisin kuin raskausaikana, jolloin tuollaiset sokerikaljat olisi pitänyt jättää juomatta.

4 kommenttia:

 1. Oi hän on syntynyt! Ihanat onnittelut Okon syntymän johdosta koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti! Kohta viikko ollaan saatu olla kotona:)

  VastaaPoista
 3. Upeaa, että paino nousee ja maito maistuu!

  VastaaPoista
 4. Maito on parasta, mitä Okko tietää:) Tai sitten nukkuminen.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!