tiistai 18. toukokuuta 2010

Tiistaita


Pikku-Okon perheellä oli taas tänään ohjelmassa neuvolakäynti. Neuvolalle lähteminen aiheutti pientä vipinää meissä vanhemmissa, sillä Okolla oli päiväunet menossa kun tankkaus neuvolaa varten olisi pitänyt aloittaa. Onneksi Okko kuitenkin heräsi noin puolta tuntia ennen neuvola-aikaa ja pieni tankkaus ja vaipanvaihto ehdittiin suorittaa. Koko reissu meni itse asiassa tosi hyvin, eikä pikkuinen närkästynyt kuin hieman punnitusta varten riisuttuja vaatteita puettaessa.

Okko sai kehuja neuvolan tädiltä. Kortissa lukee "hieno poika" ja Okko yllätti vanhempansakin hienolla kasvulla; Okko painaa nyt 3885g! Upeaa pikkuinen! Tästä hyvästä saimme koko perhe palkinnon: seuraava neuvolakäynti on vasta kahden viikon kuluttua!


Okko onkin kasvanut nyt sen verran, että ei enää uppoa liikaa tuohon sitteriin. Pikkuinen lepäili siinä aamulla ja antoi vanhemmilleen aamupalarauhan ja sama juttu taas iltapäivällä lounaan yhteydessä. Äiti ja isi ovatkin saaneet tänään ja eilen nauttia lämpimistä aterioista yhdessä, sillä Okko on antanut hyvin ruokarauhan. Ja mainittakoon, että tämä suurimmaksi osaksi vielä pelkän rintamaidon voimalla!

PS: Hyvänen aika sentään kun meidän pikku-ukkoa on lahjottu! Vielä tänäänkin Okolle tuli kolme lahjaa! Kylläpäs te ihmiset olette anteliaita ja ihania - ihan tässä menee hämilleen.

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka hienosti pikkuinen kasvaa!

  VastaaPoista
 2. No nyt kyllä lähti kasvu hyvin käyntiin hitaan alun jälkeen! Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Hienoa että painoa tulee! Ihanaa että olette saaneet syödä rauhassa. Pieniä asioita joita alkaa arvostaa sitten kun ne eivät olekaan niin itsestään selviä ♥

  VastaaPoista
 4. Niinpä:) Tänään esimerkiksi nuo ruokailut eivät ole menneet niin siististi, mutta sentään kahvia ollaan saatu juoda yhdessä:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!