lauantai 29. toukokuuta 2010

Rotinoita


Okko on jo viisi viikkoa vanha, mutta vieläkin meillä nautitaan vauvaa katsomaan tulleiden vieraiden tuomisista. Okon tuleva kummi toi viime viikonloppuna tullessaan suussasulavaa maustekakkua, josta söimme viimeiset palat vasta tänä aamuna ja toiset viime viikonlopun vieraat toivat noita keksejä, joita äiti on verottanut ihan urakalla.

Tämänpäiväinen vieras toi mukanaan Moëtin shampanjaa, joka jää vielä kaappiin odottamaan. Siellä kaapissa on myös viimekesäinen häälahjashampanja, joka jäi odottamaan tulevaa käyttöä kun saimme tietää Okon odotuksesta heti häitten jälkeen.

PS: Äiti ei osannut ottaa noin hienoa kuvaa. Dear reader, arvaat varmaan, että asialla oli Okon isi. Kyllä äitikin vielä järkkäriin tarttuu - viime aikoina on tullut kuvattua taas enemmän kännykällä.

2 kommenttia:

  1. Oi namnam! mums. mieki käytän kännykkää kuvaamiseen. ois kai jossain vanhanvanha digikamera. mutta. se ei ole ikinä mukana. puhelin on taas aina taskussa :)helppoa. lisäksi siinä ei ole liikaa kaikkia nappeja. liiat napit on inhottavia. ei mulla muuta :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä:D Vaikka nopsaan minä sain niitä järkkärikuvia otettua ja siirrettyä koneelle silloin ennen lapsen syntymää ja omia räpsäyksiä ne kaikki blogin kuvatkin on siltä ajalta. Nyt vaan tuntuu paljon vaivalloisemmalta alkaa säätämään, vaikka käytän minä ne kännykkäkuvatkin Lightroomin ja Photarin kautta. Nyt kun miettii, kyse on enemmänkin näennäisestä helppoudesta. Mutta tuolla ulkona liikkuessa puhelin on kyllä aina tosiaan mukana, mutta kunnon kamera ei aina.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!