perjantai 14. toukokuuta 2010

Parvekekasveja ja tiheää imutusta

Tänään kävimme ensimmäistä kertaa kaupassa koko porukalla. Kohteena oli Plantagen ja asiana parvekekasvit. Huh, aika moni muukin oli keksinyt käyttää aurinkoisen ja lämpimän päivän parvekkeen tai pihan laittamiseen ja ruuhka kaupassa oli melkoinen. Saimme kuitenkin hoidettua asiamme kun Okko nukkui turvakaukalossa harso ihmisten katseilta ja kaikenmaailman pärskeiltä suojaamassa - tosin mies raportoi, että joku täti-ihminen oli pysähtynyt lässyttämään harson alta pilkottaville Okon pikkuruisille (sukilla verhoilluille) jaloille sillä välin kun minä puikkelehdin jossain puksipuiden ja murattien välimaastossa.

Mukaan Plantagenista tarttui rungollinen laventeli, rungollinen tuija, mehikasveja, muratteja ja muutama kukka, joiden nimeä ei tullut tarkistettua. Niin ja multaa ja ruukunkatetta. Istuttamisen kanssa kävi kuitenkin samoin kuin aika monen muunkin tehtävän kanssa tässä viime aikoina: isi joutui hoitamaan koko lystin yksin kun äiti jumitti sohvalla Okko rinnalla. Hih, Okolla on ollut varsinainen tiheän imemisen kausi tässä tällä viikolla ja imetyskertoja ja -tunteja on kertynyt huimasti. Mutta hyvä niin, tisutellaan niin paljon kuin Okko haluaa.

PS: Äiti oli melkoisen epävarma Okon vaatetuksen suhteen ja vakuutti isinkin, että vauva täytyy tumpata täyteen tällinkiin ulkoilmaa varten, vaikka mittari näytti +22°C. Plantagenin reissun Okko vielä viihtyikin hyvin puettuna, mutta vaunulenkillä hänellä meni jo hermo, vaikka vaatetusta oli jo siinä vaiheessa kevennettykin. Kiskaisimme muutaman vaatekappaleen pois vauhdissa ja johan pikku-ukkeli nukahti vaunuihin.

2 kommenttia:

  1. Minulle lohduttavaa tuo sinun Okon pukeminen ulos, sait minulta nyt makeat naurut kun luin kertomustasi.Melkein olet siinä suhteessa kuin anoppisi, se pakkasrasva vain puuttuu.

    VastaaPoista
  2. Hih:D Tänään Okko ei suostunut vaunuihin ennen kuin kaikki ylimääräinen oli riisuttu pois ja silti hän oli aika lämmin kun tultiin sisälle. Äsken hän ei olisi halunnut yöpukuunsa - olisi varmaan ollut kivempi olla pelkässä vaipassa kun on niin lämmin.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!