lauantai 22. toukokuuta 2010

Okon kamut


Bonjour. Je suis Sophie, sanoi kirahvi kun Okon kainaloon kapsahti. Okko ei kylläkään ollut ihan vielä kiinnostunut siitä - ehkäpä myöhemmin. Hieman hän tosin maistoi kirahvin korvaa.

Okolla alkaa olla jo melkoinen arsenaali noita leluja - tässä vain pieni otos esillä. Pehmoiset eläimet ovat PaaPiin aurinkoisesta putiikista ja klassikko-Sophie englantilaisesta nettikaupasta.

PS: On Okolla muitakin bodeja kuin tuo yksi. Hih, mitenkähän se onkin sattunut melkein jokaiseen kuvaan päälle. Se tosin on yksi suosikeista, sillä se on helppo pukea.

9 kommenttia:

 1. voi kun hän on suloinen.
  niin terve vaan! olen jonkin aikaa seuraillut okon odotusta, en vain ole tainut kommentoida.

  kiva blogi, jatkan seurailua! :)

  VastaaPoista
 2. Hih, tiedän tunteen tuon bodyn suhteen. Osa pienemmistä bodeista jäi melkein käyttämättä, kun aina halusi laittaa tytsylle päälle sen oman suosikkinsa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaisu ja tervetuloa! Yritän olla taas aktiivisempi - päivät vaan menevät niin nopsaan... Ja Riikka, tosiaan niitä vaatteita ei kuitenkaan tarvita kovin monia kun pyykkikone laulaa jokatapauksessa joka päivä ja ne helpoimmat vaatekappaleet tulee poimittua aina käyttöön.

  VastaaPoista
 4. Okkoa alkaa kirahvi taatusti kiinnostaa muutaman kuukauden päästä - meillä sitä tungetaan hyvinkin aggressiivisesti suuhun aina kun se vaan sattuu käteen jäämään :)

  VastaaPoista
 5. Hih:) Okko sai tuosta putiikista myös Sophie-kylpylelun ja pakkaseen laitettavan purulelun hampaiden tuloa ajatellen. Se putiikki oli aika hyvä ja nopea toimituksissaan - eikös se ollut se sama, josta sinäkin tilasit?

  VastaaPoista
 6. Juu! Ja mähän loppujen lopuksi sain kirahvin kaksin kappalein, kun toimitusta ei alkanut kuulua pariin viikkoon - silloin tuhkatsydeemit häiritsi lentoja ihan huolella :) Olisin palauttanut ylimääräisen, mutta pyysivät antamaan jollekin toiselle vauvalle lahjaksi. Hyvää & asiakaslähtöistä palvelua!

  VastaaPoista
 7. No on kyllä hyvää palvelua! Teidän pikkuinenhan voi sitten purra vaikka kahta kirahvia samanaikaisesti:D

  VastaaPoista
 8. noita sophie-kirahveja saa ainakin raahelaisesta apteekista...

  VastaaPoista
 9. Aika hauskaa! Tuolla nettikaupassa ne olivat halvempia kuin täällä, joten tilasin sen vuoksi. Postimaksutkaan eivät olleet pahat.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!