lauantai 22. toukokuuta 2010

Neliviikkoinen


Ihanainen pikku-ukkelimme syntyi neljä viikkoa sitten! Hyvää syntymäpäivää rakas!

PS: Isi on ottanut lähes kaikki viimeaikaiset kuvat. Nolo juttu, mutta äiti ei ole ehtinyt kuvailemaan (vaikka on isikin hoitanut Okkoa siinä missä äitikin) ja isi on antanut luvan käyttää kuvia. Lupasin kyllä alunperin ottaa itse blogini kuvat ja teinkin niin, mutta synnytyksestä saakka sillä rintamalla on ollut melko hiljaista. Pitää ryhdistäytyä.

6 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea Okolle! Hymyileekö tuo pieni suloinen mies?

  VastaaPoista
 2. Okko kiittää:) Okko on hymyillyt siitä saakka kun saavuimme kotiin sairaalasta. Usein hän hymyilee unissaankin, mikä on aika hassua. Mutta osaa Okko pitää meteliäkin - äiti ei yritäkään väittää, että täällä kaiket päivät vain ollaan hyväntuulisia. Pari kertaa Okko on naurahtanutkin, joista toisella kerralla hänellä oli rinta suussa. Heh.

  VastaaPoista
 3. :D

  Aiettä sitä hauskuuden määrää jahka siirrytte ruokailussa tositavaraan - eilen meillä pikkutipu päästeli kaasuja ja äänekkäästi kikatti päälle!

  VastaaPoista
 4. Hehe:D Meillä on nyt tullut tuohon ruokailuun kunnon vaatimuskonsertit mukaan. Okko hermostuu hyvin nopsaan jos ruoka ei ole heti suussa - oli kyse sitten rintamaidosta tai korvikepullosta. Eli pitää olla nopsa:)

  VastaaPoista
 5. Voi että kuinka tämä aika vilistää. Paljon onnea Okolle!!!
  -marjo

  VastaaPoista
 6. Okko kiittää!:) Okosta on tullut jo iso poika! Isin kanssa ollaan tuumattu, että kylläpäs se Okko on jo paljon painavampi. Ristiäisiin mennessä Okko on varmaan jo niin iso ja ponteva, että kummeilla on työ Okon pitelemisessä:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!