torstai 27. toukokuuta 2010

Maitotahroja

Nuuskutin tänä aamuna sängyssä, mikä onkaan tuo tympeä haju, joka tulee nenääni. Melko pian selvisi; aluslakana haisee, sillä siinä on äidinmaitotahroja. Yäk! Viime aikoina on tosiaan käynyt selville, että se on sottaavaa ja myös pahanhajuista tavaraa silloin kun se imeytyy kankaaseen - vaikka lakanoita tai vaatteita vaihtaisi kuinka usein. Nimimerkillä "inhat imetysliivit". Heh.

4 kommenttia:

 1. Minuakin äidinmaidon imelä tuoksu alkoi jossain vaiheessa puistattaa. Varsinkin jos se oli jo kerran käynyt tytön masussa - meillä puklailtiin tosi paljon joskus parikuisena. Isin mielestä tytär tuoksui ihanan vauvalta. Mutta hänpä ei haistellutkaan tuoksua 24/7...

  Jännä muuten, miten tuollainen yli puolivuotias ei enää tuoksu "vauvalta". En muista missä vaiheessa se tuoksu katosi. Jotenkin haikeaa miten nopeaan ne kasvaa. Nauti siis pienestä ihanuudesta - vaikka näin reilun puolen vuoden kokemuksella voin sanoa, että ei ne muutu kuin ihanemmiksi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maisa!:) Ja Tuttelikin on kamalan hajuista;) Katsoin puhdasta lakanaamme tänä aamuna ja se on taas tahroilla! Taitaa Okolla suu vähän fuskata. Ja minulta tietysti myös heruu lakanalle maitoa liivinsuojien ohi.

  VastaaPoista
 3. Minä käytin alussa imettäessä sellaista maidonkerääjää päivisin toisessa rinnassa, kun ei ne kertakäyttöiset liivinsuojat maitosuihkuja pidätellyt.
  Öisin oli käytössä pestävät kestoliivinsuojat, ne piti maitoa yöllä paremmin eikä niitä tarvinnu vaihtaa kuin kerran yössä.
  Nykyisin oon päivät ilman suojia, kun yhtäkkisiä maidon nousuja ei enää tapahdu. Silloin alkuaikana ei uskaltanut, kun olis saattanut olla paita hetkessä märkä!:D

  VastaaPoista
 4. Juu, minäkin olen tykännyt niistä kestosuojista. Minullakin on maidonkerääjä, mutta en ole muistanut käyttää sitä alun jälkeen:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!