maanantai 24. toukokuuta 2010

Mahoton näläkä

Eilen Okolla oli sellainen syöntipäivä, ettei koskaan ennen. Ruokaa upposi ja upposi ja iltatankkaus nukkumista varten aloitettiin kolme tuntia ennen kuin Okko suostui jäämään sänkyyn. Huh! Ilmankos Okko ei sitten yöllä imenyt rintaa kovin hanakasti, eikä aamullakaan vielä jaksanut syödä paljon. Taitaa pikkuisella olla joku suurempi kasvupyrähdys menossa - ainakin hän tuntuu kasvaneen kovasti tässä viime aikoina ja ne pienimmät bodyt ovat jo alkaneet tuntumaan hieman kiristäviltä.

4 kommenttia:

 1. Ajauduin blogiisi Varpusen kautta ja jumituin lukemaan koko blogisi läpi :) Huomasin siinä lukiessani, että ipanamme ovat samana päivänä syntyneet. Meillä tämä tosin on kuopus, esikoisen ollessa 2,5-vuotias, ja tyttö. Hän syntyi 24.4 Kätilöopiston Haikaranpesässä puoli kahdeksan aikaan illalla. Raskausviikkoja oli 37 + 1, joten hän oli kolmisen viikkoa etuajassa. Siihen nähden kuitenkin varsin potra kun oli 48 senttinen ja 3356g.

  Jään seuraamaan Okon eloa. Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa, uusi lukija! Ja kiitos mukavasta palautteesta! Meidän pikkuisethan ovat sitten melkein tunnilleenkin samanikäisiä! :)

  VastaaPoista
 3. Hih, muistan oman esikoisen ajalta noita hetkiä kun sitä ruokaa uppoaa ja uppoaa ja uppoaa...Niin pieni massu ja niin suuri nälkä, minne se kaikki pöperö uppoaa? ;)

  VastaaPoista
 4. No sepä juuri! Ja sitten kun luulee, että pikkuinen on saanut tarpeekseen ja meinaa laittaa hänet nukkumaan, hän haluaakin lisää:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!