torstai 13. toukokuuta 2010

Kenttätestaus suoritettu


Teutoniat on nyt koeajettu tositoimissa ja sekä asiakas, että kärryjen lykkijät ovat kovin tyytyväisiä hankintaan. Ylämäessä vaunut tuntuvat erityisen kevyiltä - onpa tuo lastikin tietysti vielä kevyt, mutta kyllä se keveys on myös vaunujen ominaisuus. Olemme nauttineet vaunulenkeistä nyt tiistaista saakka ja varsinkin eilen kun sää lämpeni, tuntui, että olisi voinut kävellä vaikka maailman ääriin.

PS: Aika vantteraltahan sitä näytetään edelleen - kuvakin todistaa, mutta kyllä se siitä, ajan kanssa.

8 kommenttia:

 1. Ai miten ihanan näköistä, kun olette päässeet jo ulos, etkä sinä mikään vanttera ole.Suukkoja Okolle, hän on nyt meillä koneella taustakuvana, ukki laittoi.

  VastaaPoista
 2. Nyt ollaan nautittu ulkoilmasta kaksi kertaa päivässä! Äsken oltiin lenkillä ja sen päälle tuossa pihalla varmaan pari tuntia, kunnes tuuli alkoi yltymään. Sitten tulikin jo kova sade kun päästiin sisälle... Annamme Okolle suukkoja teidänkin edestä:)

  VastaaPoista
 3. Mekin ollaan oltu huisin tyytyväisiä omiin Teutonioihimme, vaikka aluksi tuntui, ettei niiden kanssa pääse lumessa yhtään mihinkään. Tosin varmaan mitkään vaunumallit ei ole tarkoitettu viime talven tyyliseen lumessa liikkumiseen :) Mitä mallia nuo teidän Teutoniat on?

  VastaaPoista
 4. Ne ovat Mistral S -mallia. Eli kääntyvät etupyörät ja heittoaisa. Menee hiekallakin hyvin, mutta harmi kun olivat menneet lanaamaan meidän peruslenkkireittiä, joten sinne ei viitsinyt mennä kun tärisytti niin kamalasti. Pitää odottaa, että tienpinta hieman tasaantuu.

  VastaaPoista
 5. Hienoa! Ja hei-susta vaan tuntuu et näytät vantteralta. Aniliinin kommenttiin on pakko lisätä et mein Oran vaunut liikkui myös lumessa melkoisen hyvin :D tosin haba oli kovilla.
  Sähäkän näköiset menopeli teillä - mein vaunuilla oli kaksi kriteeriä. Riittävän hyvä työnnettävyys 2metriselle miehelle eli aisa piti saada tarpeeksi korkealle. Lisäksi vaunut ei saanu näyttää rollaattorilta. Sen takia kaikki nuo pikkupyöräiset oli poissuljettuja. Kriteerit määritteli mies :D Ja ihan ok mun puolesta. Oran valitsimme noiden ehtojen lisäksi kotimaisuuden ja hyvän värin perusteella.

  VastaaPoista
 6. Hih, hyvät kriteerit:D Tuossa on myös säädettävä se työntökorkeus - en tosin tiedä, kuinka pitkälle se riittää kun me ei ylletä ihan kahteen metriin. Nuo pyörät saa lukittua pehmeämpiä olosuhteita ajatellen, mutta en sitten tiedä, riittääkö sekään talvea ajatellen. Onneksi ei tarvinnut aloitella sillä lumella - tosin lapsikin on sitten painavampi kun lumeen taas päästään... Noista saa sitten rattaat myöhempää käyttöä varten... Ja tosiaan, en nyt noita vantteruus-asioita mieti vielä - syön suklaata ja muuta ruoan päälle, että kaloreita tulee tarpeeksi ja vähän päälle. Se maito on nääs mielessä koko ajan;)

  VastaaPoista
 7. Itsehän otin raskausaikana kiloja jonkin verran päälle kaksikymmentä (en edes uskaltanut mennä vaa'alle synnytyspäivänä).

  Nyt puoli vuotta synnytyksen jälkeen ollaan jo miinuksen puolella. Kyllä se imettäminen on tehokasta ja tosiaan ei kannata niistä asioista nyt murehtia! Vaunulenkkejä ei kyllä voi painon putoamisesta kiittää, sen verran vähälle pitkät sellaiset tänä talvena jäi. Ei tosin voi vaunuja syyttää, talvipyörälliset bugaboot kulki hyvin. Ja suklaa on maistunut edelleen...:)

  VastaaPoista
 8. Näin on - kiloja mietittään myöhemmin, ellei ne sitten lähde itsestään:) Onhan noita jo tippunutkin yrittämättä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!