torstai 27. toukokuuta 2010

Ihana aamuTämä aamu alkoi levänneellä ololla, vaikka todellisuudessa unta ei varmaan kovin montaa tuntia tullutkaan. Ihan on kuitenkin erilaiset tunnelmat kuin eilen, jolloin koko aamupäivä meni Okon kanssa nukkuessa edellisen yön valvomisista toipuessa.

Olemme tänään Okon kanssa toista päivää kahdestaan kotona kun isi palasi töihin. Isi olisi niin kovasti halunnut jäädä vielä kotiin, mutta ei auttanut. Onneksi isillä on paljon lomaa kesällä.

Okko on alkanut katselemaan kovasti ympärilleen. Hoitotason hymynaama on varma hitti joka päivä ja sitä kohden kurkotellaan ja sille jutellaan, ja toinen hitti tuntuu olevan nuo makuuhuoneen seinällä olevat isin ottamat valokuvat, vaikka niissä ei edes ole värejä. Tänäänkin Okko viihtyi niitä tuijottelemassa kun äiti kävi toimittamassa asioita keittiössä. Lisäksi Okko viihtyy sitterissään, joten äiti sai keitettyä ja juotua aamukahvit sillä välin kun Okko istui tyytyväisenä.

PS: Okolla  on jo jäämässä ensimmäiset vaatteet pieniksi!

4 kommenttia:

 1. Mustavalkoiset jutut on ensimmäiset, mitä vauvat näkee. Muistan tän yhdestä kortista, jonka saimme kun tyttö syntyi :)
  Mahtavaa, että vaatteet jää pieniksi, vaikka niistä luopuminen on tietyllä tavalla haikeaakin.

  VastaaPoista
 2. No ilmankos sitten!:) Ja ei ne vaatteet haittaa kun kaapissa on isompia odottamassa:) Vaikka tietty lyhyt käyttöikähän niillä on, mikä on harmi

  VastaaPoista
 3. Pakkaa pienet vaatteet kauniisti laatikkoon, kyllä te niitä vielä tarvitsette...

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!