keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Ulkoilua ja siivouspaniikkia


Tänään on ollut aivan mahtava sää, mutta ennen kuin siitä pääsi nauttimaan, oli urakoinnin vuoro. Neuvolan terkka nimittäin tuli käymään tänään osana perhevalmennusta ja tokihan sitä ennen täytyi kunnon siivouspaniikki saada päälle. Olin ihan hikinen ja alaselkä kipeänä kun kello oli 14 ja terkka oli ovella. Hassuinta koko jutussa oli se, että hän ei kurkannutkaan muihin tiloihin, vaan istuimme keittiönpöydän äärellä. No mutta, onpahan puhdasta taas - pitää vain muistaa ottaa sängyn alta ne paniikissa sinne tungetut tavarat. Heh.

PS: Kisaväsymys näkyy nyt blogissakin. Täytyy hieman petrata, ettei tule liikaa näitä "tänään oli hidas päivä" -tyyppisiä postauksia.

7 kommenttia:

 1. Kiesus mulle olis tullut kyl paniikki kans jos meille olis jo terkka tunkenut :D tosin ei täällä päin maailmaa mahdollista kun resurssit on mitä on. Nimimerkillä pidin odottavana äitinä yhden perhevalmennussession niinku työni puolesta :D siitäkään en muista kuin sen, että kaikki äitit ja isätkin oli epäuskoisen näköisiä kun sanoin ettei kaikki mielialan vaihtelut synnytyksen jälkeen ole masennusta. Mutta pidetään työ nyt erossa tästä. Muille kerroille emme sitten miehen kanssa menneetkään. Ja synnärikin on tuttu entuudestaan erikoistumisjaksoltani. Mutta kisaväsymys sallittakoon- eiköhän sulla ole jo paaaaljon tärkeämpää ajateltavaa kuin blogi ;) ja kohta kädet täynnä ihanaa hommaa!

  VastaaPoista
 2. Täällä on tuollainen kokeilu menossa, mutta en tiedä, ehtiikö ne kaikkien luona käymään. Ihan hauska juttu ja ei me kyllä lapsenhoidosta puhuttu oikeastaan mitään. Sellaista yleistä keskustelua oli noin tunti ja vartti. Ei katsonut terkka kaappeihin:D

  VastaaPoista
 3. Heh..tän kylän terkkkarit olis varmaan katsonut kaappeihin asti :D

  VastaaPoista
 4. Hih. No ehkä sitten kun tulee se eka neuvolakerta vauvan kanssa ja ne tulevat käymään taas:D

  VastaaPoista
 5. Meillä kävi terkka viikon päästä synnytyksestä. Oltiin makkarissa (yläkerrassa), kun punnittiin beibi yms. ja loppuaika istuttiin keittiössä. Kuulemma hälyttävämpää on, jos kodissa on siinä vaiheessa elämää LIIAN siistiä..kaikki energia pitää kulua vauvan hoitoon eikä siivoukseen. heh.

  VastaaPoista
 6. Kisaväsymys on kuule ihan sallittua, älä sinä siitä huoli :)

  VastaaPoista
 7. Jesh, no nyt meinaan huilia loppuviikon:) Olin tänäänkin liikenteessä ja tuntuu kuin olisi tehnyt raskaan työpäivän... Ja tosiaan, samaa ne sanoivat meillekin siitä siivouksesta. Ajattelin, että kun koti on kunnossa ennen synnytystä, pysynee se kunnossa jonkin aikaa sitten kun tullaan kotiin. Kun tuskin sitä tosiaan jaksaa sitten paneutua siivoukseen... Jos saisin vielä kierrätettyä nuo lisääntyneet turhat tavarat, olisin tyytyväinen ja koti olisi valmis tulokkaalle:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!