maanantai 12. huhtikuuta 2010

Touhupäivä


Tänään on tullut touhuttua vähän joka suunnassa ja nyt olo on tyytyväinen kun niin monta asiaa tuli hoidettua. Hoidetuksi tulivat auton huoltoasiat, kampaaja, miehen synttärilahja ja uuden kirjakaapin vastaanotto ja täyttö. Eihän tuo nyt niin paljon ole, mutta viime aikoina sitä on tullut totuttua vähän pienimuotoisempaan touhuamiseen.

Nyt se hienous - kaappi siis - seisoo tuossa työhuoneen nurkassa. Kaikki entisessä hyllyssä olleet kirjat saatiin sisälle, mutta pari noloa keittokirjaa pistetään suosiolla pois.

PS: Kaapin ovia säädettiin kuvan ottamisen jälkeen ja nyt ne ovat samalla tasolla.

4 kommenttia:

 1. hih..kuule pakko kertoa, et joka kerta kun PikkuOkolta tulee blogipäivitys käy mielessä ajatus *nyt on synnytys lähellä*!
  Ja kaappi on hieno-en kyl olis ees huomannut ovien olleen eri korkeudella. Ja noilla viikoilla kaikki puuha on plussaa..puuhaa puuhaa vaan sopivasti niin aika kuluu nopeasti eli paremmin! Soffailuun kun tuppaa kyllästymään melko nopsaan. Ja kohtahan teillä on pikkuPuuhalainen siellä joka antaa kyllä myös puuhaa :D onpas monta puuhasanaa :D

  VastaaPoista
 2. Hih, sitä tässä odotellaan kovasti:) Kyllä kuule tulkkailen täällä merkkejä, minkä ehdin. Mutta taitaa olla niin, että jokainen pieni vihlaisu ei vielä synnytystä merkkaa:D Muuten oltaisiin menty Jorviin jo muutaman kerran... Tällä viikolla meinasin vielä jaksaa puuhailla kolmena muuna päivänä, mutta sen jälkeen saatankin olla ihan poikki. Heh.

  VastaaPoista
 3. Munkin piti skrollata katsomaan ne ovet uudestaan kun mainitsit asiasta :D

  VastaaPoista
 4. Heh, mies sääteli niitä ovia eilen moneen otteeseen:D Hassua muuten tuossa kaapissa on se, että vaikka hyllyvälit ovat säädettävissä, ei reikiä ole tasaisesti koko matkalla, vaan välit on kuitenkin osittain päätetty etukäteen. Vähän hölmöä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!