tiistai 20. huhtikuuta 2010

Sohva kaunoinen saapui


Ihanaa, nyt se on taas kotona - meidän sohva siis. Mutta voi nolotus, minkä metelin saattelemana. Toisin kuin luultiin, mieheni ei onneksi joutunut kantamaan sohvaa tänne kolmanteen kerrokseen (hissikin on, mutta liian pieni), vaan kuljetusliikkeellä oli kaksi miestä sitä kantamaan. Miehet eivät kuitenkaan olleet enää ihan parhaimmassa terässä ja siinä, missä aiemmat sohvaa kantaneet ovat todenneet sen olevan kevyt, käyttivät ukko-parat ensimmäiset 10 minuuttia voivotteluun alakerrassa. Koko käytävä kaikui. Sen jälkeen he alkoivat vetämään sohvaa pitkin portaita. Huh, onneksi se oli pakattu hyvin, mutta he rymistelivät naapureiden ovia siinä mennessään (klo 6.30 aamulla, auts!). Kaiken lisäksi ukkelit jättivät kuorma-autonsa tuohon ajotielle, joka on ainoa väylä ulos meidän taloyhtiöstä ja sen lisäksi liudasta muita taloja, joten toivottavasti töihinmenijät pääsivät edes ohi (supernoloa).

No mutta, nyt se ihanuus on taas kotona ja näyttää ihan uudelta. Olivat vaihtaneet istuinosan sisustat ja selvästikin tehneet putsauksen kankaalle, kun se näyttää niin hyvältä. Tuumattiinkin, että se pitäisi laittaa aina vuosihuoltoon. Heh.

PS: Olen taas paastolla, sillä menen tunnin päästä varmuuden vuoksi labrakokeisiin. Kutina palasi ihan pienimuotoisena ja terkan kanssa mietimme, että ehkä on parempi käydä taas hepatoositestissä, ihan varmuuden vuoksi.

2 kommenttia:

  1. Raskaudenajan neuvolakäynneissä kaikki mahdollinen poikkeama tutkitaan ja otetaan vakavasti, mikä on mun mielestä todella hienoa. Koskaan aikaisemmin en ole tuntenut itseäni niin huomioonotetuksi - ja hyvä niin! Mullakin kutisi jalanpohjat ja maha lopussa ja heti laitettiin lisätutkimuksiin varmuuden vuoksi.

    Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
  2. Kyllä vain, aamulla juuri ajattelin, että on tuo äitiysneuvola kyllä hieno keksintö! Siellä tosiaan tuntee itsensä tärkeäksi kun muuten perusterveydenhuollon asiakkaana on usein ollut enemmän sellainen olo, ettei asioita oteta niin vakavasti.

    Kiitos, mukavaa tiistaita sinnekin!:) Minä alan raivauspuuhiin - melkoinen savotta tuolla olkkarissa kun sohvan pakkaussotkut ovat ympäriinsä.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!