torstai 8. huhtikuuta 2010

Sohva-asiaa

No niinhän siinä kävi, että sohva menee korjaukseen. Vastasivat, että istuin on pettänyt ja asia täytyy tutkia ja korjata. Hakevat sen ensi tiistaina ja palauttavat siitä viikon tai kahden päästä. Pyysin laittamaan mukaan nootin, että saatetaan olla synnyttämässä juuri silloin palautuksen aikaan, joten palautus saattaa venyä.

Minua ei edes suututa, että sohva menee pois meiltä pitemmäksi aikaa, vaikka onhan siitä oikeasti haittaakin. Se on meidän ainoa sohva ja sitten joudutaan katsomaan telkkaria ruokapöydän tuoleilla istuen. Ainoa syy, miksi ei harmita on sohvafirman suoraselkäisyys; he myönsivät ongelman samantien ja kertoivat heti, mitä asialle tehdään. Kuljetusliike soitti vajaan tunnin päästä meilistä ja sopi hakuajankohdan.

PS: Minulla on näköjään ollut asiaa jo 100:n postauksen verran. Melkoinen päivitystahti - en itsekään ajatellut kirjoittavani näin ahkeraan. Ehkä vähän vähempikin riittäisi, mutta olen tykännyt kirjoitella ja minulla on ollut nyt paljon aikaa näin äitiysloman alussa.

2 kommenttia:

  1. Onnea 100:lle postaukselle :)
    Ja kiva, kun sohva-asia hoituu!

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Tahti ehkä "hieman" hidastuu sitten vauvan kanssa:) Ja on kyllä kiva, että korjaavat sohvan. Mietin vain, miten ne muka saavat kankaan irti ilman vaurioita kun siinä ei ole erillisiä istuintyynyjä. Niin ja pikkutuoliin tuli postissa varmaan 10 uutta tassua, joten nyt saadaan sekin korjatuksi. Hienoa!

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!