perjantai 16. huhtikuuta 2010

Okon oma soppi


Okon oma nurkkaus on valmiina odottamassa. Voi kun pieni tuhisija tulisi pian sänkyynsä nukkumaan!

PS: Tuo taulun kuva on Okon isin ottama.

6 kommenttia:

 1. Kiitos:) Mitenkähän isolta tuo sänky tuntuukaan pienestä nukkujasta - meinasin, että pitää ehkä laittaa jotain pyyherullia tms. ympärille, jotta sänky olisi pienemmän ja siten turvallisemman tuntuinen pikkuiselle.

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana nurkkaus ja kaunis kuva! Meillä ei ole vieläkään pinnasänky kasassa. Typy nukkuu edelleen isoukin perintökehdossa. Kohta alkaa kyllä olla aika vaihtaa suurempaan makuupaikkaan, mutta eiköhän tässä vielä pari viikkoa pärjätä :D - Heli -

  VastaaPoista
 3. Kiitos Heli:) Tuo nurkkaus on tosiaankin pieni, sillä koko makkari on pieni. Mutta onpahan äiti ainakin lähellä kun tarvitaan. Mietin tuota taulua, että onko se vähän tylsä aiheeltaan vauvalle, mutta kun se oli siinä jo valmiiksi. Jos sitten laittaisi niitä virikekuvia muualle... Ja perintökehto on huippujuttu! Meillä ei ollut sellaista, joten tuo on tylsästi hankittu Kehä III:n varresta;)

  VastaaPoista
 4. Oikein mukava soppi! Voi olla, että haluat pian vaihtaa sängynpäälle jonkun ns. virikekuvan. Meilläkin yhtäkkiä kaikenlaista kivaa pikkukuvaa hoitotason jne päällä ;)

  VastaaPoista
 5. Jep, voi olla, että valokuva joutuu välillä pois ja tilalle tulee joku naurunaama:) Täytyy ainakin sinne hoitopöydän päälle keksiä jotain - onhan se mukavampi katsella värikkäitä kuvia kuin pelkkiä valkoisia seiniä:) Meinasin, etten aluksi laita sitä pinnasuojaa tuohon sänkyyn, kun vauvakaan ei ihan heti ala heilumaan kovasti ja sitten näen itse sängystä vauvan sänkyyn, mutta pehmusteet on kuitenkin hankittu käyttöä odottamaan.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!