maanantai 5. huhtikuuta 2010

Nuuh nuuh

Cliniquen lahjapakkauksesta paljastunut Happy-tuoksu on osoittautunut uudeksi suosikiksi. Harmi vaan, että pullo on todella pieni ja mietinkin, millä verukkeella hankkisin oikean pullon - synttäritkin ovat vielä monen kuukauden päässä ja kaapissa on tuoksuja muutenkin tarpeeksi. Toisaalta, kivahan se on vähän saada vaihteluakin ja voisin sitä hankkia jo senkin vuoksi.


Tällä hetkellä kaapista löytyvät nämä tuoksut, joista varsinkin tuo L'eau d'Issey on ikisuosikki. Tuosta Ralp Laurenin Romancesta ja Chanelin deodorantista tulee taas ihanasti oma hääpäivä mieleen. Muutenkin tuoksuilla on hyvin helppo palata joihinkin merkittäviin tapahtumiin tai ajanjaksoihin. Esimerkiksi tuoksuttelen mielelläni Calvin Kleinin miesten Eternityä, sillä mieheni tuoksui siltä kun tapasimme. Itse käytin silloin Tommy Hilfigerin Tommy Girliä, joka taisi silloin vuonna 1998 ollakin joka toisen alle parikymppisen tytön suosikkituoksu.

Joskus tuoksuista voi tulla mieleen ikävämmätkin asiat ja sen vuoksi olen hylännytkin pari tuoksua. Hankin Lancomen Miraclen itselleni lahjaksi kun sain ajokortin ensimmäisellä yrittämällä vuonna 2006. Asia tuntui ihmeeltä ja Miracle oli juuri sopiva tuoksu siihen - olin toki tykästynyt tuoksuun muutenkin. Olin siihen aikaan töissä paikassa, joka oli sellainen välivaiheen juttu, sillä olin valmistunut juuri vuoden 2005 lopussa ja hain koko ajan oman alani paikkaa. Muutaman kuukauden pääästä onneksi tärppäsi, mutta siitä ikävästä työpaikasta (tai ikävästä ajanjaksosta kun hain työtä vimmatusti ja ahdisti kun olin jo valmistunut ja silti en vielä oman alan paikassa) jäi kuitenkin alitajuntaan joku muistuma, joka tuli mieleen siihen aikaan käyttämästäni tuoksusta, eli siitä Miraclesta. Sama juttu oli tapahtunut aiemmin toiselle tuoksulle, joka yhdistyi erääsen opiskeluajan työpaikkaan.

Muuten, kun aloin odottaman Okkoa, en pystynyt haistelemaan edes omia hajuvesiäni. Olin monta kuukautta ilman hajuvettä, jonka jälkeen pystyin laittamaan niitä vähän, mutta korkeintaan kainalon alueelle - ei liian lähelle nenää.

2 kommenttia:

  1. Meillä on näköjään sama ikisuosikki: L'eau d'Issey. ei ole sen voittanutta :)

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä totta! Se on niin ajaton ja raikas tuoksu!

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!