perjantai 9. huhtikuuta 2010

Mobile Okolle

Nyt taisin löytää sopivan mobilen Okolle. Papershopissa on hauskoja mobileja, joista noiden pallojen lisäksi viehättää siiliaiheinen. Myös tuo juliste voisi olla hauska Okon huoneesen, mutta toisaalta mietin kyllä jotain eläinaiheista julistetta vahvemmilla värisävyillä.
 
Lisäksi siellä on noita ferm livingiltä tuttuja hahmoja postikorteissa. Noistahan voisi tehdä tauluja. Aika ihania.

5 kommenttia:

 1. Meillä on tytöllä juuri tuo kettu ja sitten se norsu tauluina. MYös pienemmistä korteissa oleva norsu ja valas pääsi kehyksiin. Tee tuo mobile itse?! Blumehan (kaksi askelta kotiin) teki itse ja magee siitä tulikin! Rentouttavaa viikonloppua :) maha-asukille myös!

  VastaaPoista
 2. Meillä on pirpanalla sängyn yläpuolella tuo kyseinen siilimobile!

  VastaaPoista
 3. Oi, tulee ihan runsaudenpula kaiken tarjonnan keskellä! Tekisi mieleni tilata myös niitä tyynyjä noilla kuvioilla ja tauluja voisi kyllä tehdä. Minulla on kaapissa Ikean kehyksiäkin valmiina. Ja joo, voisin tietysti kokeilla tehdä itsekin sen mobilen... Kiitos, rentouttavaa viikonloppua sinnekin! Masuasukki tuntuu olevan aika tomerana taas ja äidin piti oikein mennä sohvalle lepäilemään:D Nälkä nosti ylös sohvalta ja täytyy pitää pieni kokkaustauko kaiken makoilun keskellä;)

  VastaaPoista
 4. Meinasin minäkin ehdottaa, että tee mobile itse. :)

  VastaaPoista
 5. Itse tekemällä olisi ainakin rajattomasti aiheita. Jotain eläimiä voisi miettiä. Tai pilviä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!