tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kahvittelua ja pientä kisaväsymystä

Tänään piipahdin keskustassa kahvilla. Kiitos Riikalle ja perheelle mukavasta kahviseurasta - olipas hauska tavata! Reissulla hoidin sosiaalisen puolen lisäksi vielä yhden lahjaoston - nyt on sitten hankittu miehen ja kummipojan synttärilahjat, sekä äidin ja anopin äitienpäivälahjat, joten ei tarvitse enää miettiä niitäkään.

Pieni kisaväsymys on alkanut vaivaamaan tässä viime aikoina; en jaksa olla enää niin pedantti itseeni liittyvissä asioissa. Esimerkiksi ihonhoito on taas ollut enemmän sitä, että rasvaan vain nuo venyvät paikat, vaikka koko keho tarvitsee öljypesua ja rasvausta. Lisäksi en ole jaksanut pitää ruokailuista samanlaista huolta kuin aiemmin, jolloin laskin, että päivässä tulee kuusi annosta kasviksia ja että maitotuotteita ja kuitua tulee tarpeeksi. En ole edes syönyt tarpeeksi joka päivä, jos on ollut jotain puuhaa, mikä vie huomion ruoalta. Nälkä vain ei tule samalla tavalla kun ei kulutakaan niin paljon kuin ennen. Voi itku, pitää petrata taas.

PS: Huomasin juuri äsken, että olin saanut ensimmäiset raskausarpeni vatsan alle. Ihan pieniä, mutta niitä ne ovat. Okkoliini on tainnut laskeutua nyt alemmas, sillä vatsa näyttäisi olevan alempana ja siihen ne jäljetkin viittaisivat.

4 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta kahviseurasta meidänkin puolesta! :) Kävitkö hommaamassa sitä mountauslevyä samalla reissulla?

  VastaaPoista
 2. En jaksanut enää mennä. Heh. Seuraava bussi oli lähdössä ihan justiinsa, joten hyppäsin siihen. Voimat meinasivat kadota matkalla ja olin ihan poikki kotiinpäästessä. Aika outoa... Melko lähellä olisi Sinelli - olisikohan siellä myös sitä tavaraa?

  VastaaPoista
 3. Kannattaa varmaan ainakin kysäistä! Soita vaikka ennen, ettet turhaan mene. :)

  VastaaPoista
 4. Jep, täytyy tehdä niin:) Sohva muuten lähti äsken - nyt ei voi makoilla enää siinäkään, vaan täytyy siivota kaiket päivät:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!