tiistai 6. huhtikuuta 2010

Ihana iho ja raskauspäivitys

Olen saanut jo parin viikon ajan nauttia taas ihanasta ihosta. Ihopiina kesti parisen viikkoa ja oli kyllä inhottava. Jotenkin se kuitenkin meni ohi - olisiko sään lämpenemisellä ja tehokkaalla hoidolla ollut osaa asiaan ja iho on taas normaali valkoinen itsensä. Nyt sitä osaa taas arvostaa noinkin perusasiaa.


Tänään on rv 37+2. Olo ei ole yhtään sellainen, että tässä lähdettäisiin pian synnyttämään, mutta sairaalalaukku on pakattuna muutamaa omaa vaatetta lukuunottamatta ja olen kantanut neuvolakorttia käsilaukussani jo viikon ajan ihan varmuuden vuoksi. Olen nähnyt unta lapsivesien menosta ja mietinkin, pitäisikö siihen mahdollisuuteen varautua jotenkin nukkumaan mennessä.

Jännää ja silti se edelleenkin tuntuu niin kaukaiselta asialta. Tulossa on elämän suurin mullistus ja sen suuruutta ei osaa yhtään ajatella etukäteen. Sitä odotetaan malttamattomina, eikä sitä tajua, että se on edessä jo muutaman viikon kuluttua, ellei jo tällä viikolla! Tervetuloa Okko pieni, äiti ja isi jo täällä odottavat sinua hurjan kovasti!

2 kommenttia:

  1. Muistan oikein hyvin tuon raskauden lopun ajan odottamisen - lähtö synnärille kun voi tulla milloin tahansa! Neuvolassa epäiltiin, että "juu, etuajassa tulee" ja jotenkin sitä oli niin valmistautunut siihen. Laskettu aika lähestyi, ei mitään, meni ohi, kului viikko, sukulaiset soitteli... Oli se jännää! Tsemppiä loppuodotukseen - kohta se pikkuinen on tosiaan ihan siinä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Odottavan aika saattaa kyllä tuntua pitkältä näin loppuvaiheessa. Vielä olen keksinyt tekemistä, mutta aika raskashan tuo olo jo alkaa olla kun vatsa on melkoisen suuri. Ja olisi jo ihanaa päästä tutustumaan pienokaiseen!

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!