maanantai 12. huhtikuuta 2010

Hifi-Okko part deux


Okon itkuhälyttimen kanssa tuli sitten enemmänkin säätöä. Emme saaneet sitä lopulta Amazonin kautta ja tilauksen peruuttaminenkin tuntui olevan melkoinen operaatio. Ilmeisesti se koko kolmannen osapuolen liike lamaantui kuolemantapauksen vuoksi, sillä he eivät todellakaan voineet lähetellä mitään. Ymmärrän kyllä tragedian, mutta taisi olla aika pieni liike kun kaikki toiminta lakkasi ja siinä meni varmaan koko liikekin pian nurin.

Soitin kyseiseen brittiliikkeeseen pääsiäisen aikoihin ja joku mies vastasi autolla ajaessaan. Hän antoi minulle toisen puhelinnumeron, josta voisin tiedustella tilauksen peruuttamista - sitä kun ei voinut tehdä itsekään, eikä liike näyttänyt peruuttavan sitä automaattisesti, vaikka eivät meinanneet lähettää koko tilausta. Numeron luetteleminen oli melko koominen tapaus; minulla ei ole ongelmia englannin kanssa, sillä se on työkielikin, mutta näköjään ihan kaikki aksentit eivät uppoa samalla tavalla. Numerosarjan viimeinen numero oli kolmonen ja tyyppi äänsi sen niin jännästi, että minun piti kysyä muutaman kerran uudelleen. Kolmonen kuulosti lähes kahdeksikolta. Heh. No jokatapauksessa toisesta numerosta vastannut lupasi peruuttaa tilauksen ja sen hän tekikin, mutta rahavaraus jäi edelleen näkyviin mieheni pankkikortin tietoihin. Voihan Visa!

Uuden hälyttimen hankkiminen oli sitten asia erikseen. Saksalaisissa nettikaupoissa sitä sai halvemmalla, mutta kumma juttu kun niissä kaikissa tuntui olevan jotain ongelmaa toimistusten kanssa. Ei yleensä ole ollut, sillä olemme tilailleet paljonkin tavaraa ulkomailta, myös Saksasta. Lopulta asia meni siihen, että käännyimme aina luotettavan Verkkokaupan puoleen. Sieltä yleensä löytyy laite kuin laite kilpailukykyisellä hinnalla. Hälytinkin upgreidaantui siinä samalla. Että sellaista säätöä.

Okon isin valitsema uusi hälytin on Philipsin Avent Dect SCD 530/00 Laite mittaa mm. lämpötilaa, kosteutta ja ties mitä. Niin ja soittaa tuutulaulua. Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!