sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Hidas sunnuntai


Viikot täyttyvät ja tahti sen kun hidastuu. Nyt viikkoja on täynnä jo 39 ja sen kyllä huomaa. Olemme käyneet tänään ulkoilemassa kaksikin kertaa, mutta kummatkaan kerrat eivät ole olleet mitään kovin pitkiä lenkkejä, sillä en enää vain pysty sellaisiin - vaikka onhan ulkoilmakin jo itsessään tärkeää. Tahtia on saattanut hidastaa sekin fakta, että heräsin jo viideltä kun alaselkää ja lonkkia pakotti sen verran, etten enää pystynyt nukkumaan. Heh, vanhuus ei tule yksin.

Ulkoillessa törmättiin tuollaisiin erikoisen näköisiin kasveihin. Katsoin ensin, että joltakin on tippunut huovutettu kukka hatusta, mutta sitten noita kasveja alkoi esiintymään enemmänkin. Aika jänniä - luonnossa ne näyttivät jotenkin pörröpintaisilta.

Huh kun väsyttää.

2 kommenttia:

  1. Tuo oli sitä aikaa, kun alkoi ajattelemaan, että nyt voisi pikkuhiljaa masuasukki ulkoistumaan ;) Voimia viimeisiin hetkiin ennen h-hetkeä! - Heli -

    VastaaPoista
  2. Kiitos Heli:) Terkkakin sanoi, että se on ihan ihmiseen koodattu juttu - siis että alkaa olemaan hyvin motivoitunut synnyttämään. Kuulema se tulee yleensä juuri tässä vaiheessa, eikä aiemmin ja niinhän tuo on näyttänyt menevän minunkin kohdalla.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!