keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Hei rakas, vihdoin tapaamme!


Meistä tuli perhe lauantaina 24.04.2010 klo 17.48 kun pikkuinen rakkaamme Okko syntyi Jorvin sairaalassa. Painoa pikkuisella oli syntymähetkellä 3595g ja pituutta 51cm. Äiti ja isi ovat onnesta soikeina.

Koko synnytysprosessi meni hyvin ja nopeasti. Laitan lisäjuttua blogiin lähipäivinä, kunhan olemme tässä hieman keränneet rutiineita kotona. Pienestä ihmisestä huolehtiminen on kahdelle aikuiselle kokopäivätyö, mutta onneksi saamme koko perhe olla kotona neljä viikkoa kun isikin lomailee.

15 kommenttia:

 1. Ihanaa! Miljoona kiloa onnea ja tuhansia rutistuksia! Oikea ukkelihan sieltä pötkähti, suloinen kuin mikä!

  VastaaPoista
 2. Onnea , onnea ja onnea kevät vauvalle ja perhelle !

  VastaaPoista
 3. Voi, miten ihana pieni sulous! Oikein hurjasti onnea koko perheelle!

  Voisitko laittaa minulle sähköpostitse osoitteenne, johon voisin lähettää yhden jutun Okolle :)

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus ♥ Oikein paljon onnea!

  VastaaPoista
 5. Voi, kun on pieni ja suloinen! Onneksi olette molemmat kotosalla näin alussa. Tosi hienoa, kun on teilläkin toinen tukemassa ja mukana tekemässä. Kaikki on kovin uutta ja jännittävää niin vanhemmille kuin pienellekin! Onnea vielä kerran :D - Heli -

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen alkuun! Olen seuraillut blogiasi jo tovin, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa kommentoin. Olen itsekin raskaana, mutta vasta niin alussa, ettei tähän oikein osaa suhtautua vielä.

  Innokkaasti luen juttujanne jatkossakin! Nauttikaa nyt vauvantuoksuista päivistä.

  VastaaPoista
 7. Okko on niin S U L O I N E N!!! Tulee ihan ikku silmään, kun toinen on niin hellyyttävä :)
  -marjo

  VastaaPoista
 8. Onnea koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille! Ihanaa olla äiti!:) Onhan tämä vielä niin uutta ja jännää, että ei oikein itsekään ole osannut muodostaa mitään rutiineita. No, kunhan viikot kuluvat, alkaa varmastikin jonkinlainen rytmi löytymään päiviin.

  VastaaPoista
 10. Suunnattomasti onnea myös tätä kautta! Okko on supersuloinen!

  VastaaPoista
 11. Oijoi, tuhannesti Onnea teille! Mukavaa, että kaikki sujui hyvin. Nyt sitten tutustutte rauhassa uuteen perheenjäseneen ja nautitte ah, niin vauvantuoksuisista ensipäivistä :)

  ja ne ns. rutiinit muodotsuvat (ainakin meillä) piiiikkkuhiljaa. Nyt 3 kk:n jälkeen alkaa jotain rutiineita olla. Nukkuminenhan se lähinnä rytmittää päivää ja meillä ainakin poika nukkuu päivisin hyvinkin vaihtelevasti.

  Vielä kerran, Onnea!

  VastaaPoista
 12. Kiitos molemmille:) Ihan nauratti aamupäivällä kun neuvolan täti tuli käymään ja me vanhemmat ei oltu ehditty edes syömään kokonaista aamupalaa, vaikka oltiin herätty jo neljä tuntia aiemmin. Pienestä huolehtiminen näyttää näin alussa vaativan kahden aikuisen työpanoksen. Vaan eipä siinä mitään; molemmat ollaan innoissamme touhuamassa. Ihanaa kun ollaan kaikki kotona neljän viikon ajan!

  VastaaPoista
 13. Kappas vain, minä toistan blogientryn sanoja kommenteissanikin:D Mietinkin, että jotenkin kuulosti tutulta. Heh.

  VastaaPoista
 14. Pakko vinkata vielä (sorry, vinkkejä varmaan tule liiankin kanssa ;): Muistakaa syödä, molemmat! Meillä meis laittoi päivisin (terveellistä) perusruokaa, iltapalan yms. Se on tärkeää jaksamisen vuoksi :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos muistutuksesta:) Tänäänkin asia on unohtunut. Aamupala meni kiireessä, mutta lounas oli kunnollinen. Harmi vaan kun en muistanut syödä mitään lounaan jälkeen! Sitä juomista muistan kyllä harjoittaa yleensä, mutta tuon ruokapuolen kanssa on hankalampaa. Päiväunia en ole vielä osannut ottaa ihan ajatuksen kanssa, mutta nukahtelen joskus Okon viereen vahingossa, joten toisinaan yhdet päikkäritkin tulee otettua. Opeteltavaa siis riittää.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!