sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Entinen kaunotarMinulla oli kaikkien aikojen kaunein hääkimppu, joka oli kokonaan valkoinen ja tehty ruususta ja orkideasta. Kimpusta roikkui hiutaleita, jotka olivat ruusun terälehtiä.

Mielipiteeni kimpusta on tietysti subjektiivinen ja kimpun kauneudesta puhuttaessa painotus on todellakin sanalla "oli". Nyttemmin kimppu on melkoisen ruma ja roskaava. Mietin kovasti, raaskisinko heittää sen pois. Jos säästäisi siitä vaikka muutaman kukan. Ei sille ole edes mitään hyvää paikkaa meillä, sillä se on ollut piilossa työhuoneessa.

4 kommenttia:

 1. En tiedä onnistuuko enää, mutta itse laitoin tytön "syntymäkukista" terälehtiä painon alle ja "skräppäsin" ne vauvakirjaan kontaktimuovin alle.

  VastaaPoista
 2. Oi, hyvä idea! Tuossa kimpussa on jotain höytyvää, joka irtoaa kun siihen vähänkin osuu ja olisi suorastaan helpotus saada tuo jonnekin. Kun se on noin pitkäkin. Ja onhan minulla kuvia siitä kun se oli tuore, joten ei tarvitse tuon käppyrän perään itkeä. Taidan alkaa purkamaan sitä varovasti.

  VastaaPoista
 3. Minullakin oli kimppu pölyä keräämässä ja murustamassa viitisen vuotta. Sitten sain itseni heittämään kimpun pois. Joistain asioista vaan ei haluaisi luopua vaikka eihän siinä muistoja menetä..

  VastaaPoista
 4. Niinhän se on ja ei tuo minun kimppu ainakaan tee meidän kodista kauniimpaa, päinvastoin.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!