tiistai 23. maaliskuuta 2010

Viikon 36 neuvola

Jos eilen tuskailin paljoa nukkumista, tänään ollaan ihan virkeinä arviolta seitsemän tunnin yöunilla. Pikkuinenkin on ollut liikkeellä sekä illasta, että aamusta, joten ollaan molemmat yhtä virkeitä. Okko vallan villiintyi eilen illalla nautitusta tuoreesta ananaksesta ja mylläsi pitkälle yöhön. Heh.

Eilinen neuvolakäynti oli hyvä, mutta myös hieman koominen. En onnistunut sokeritestissä tälläkään kertaa - minulla on vain sellainen ominaisuus, että kaikki sokeri pääsee läpi, mutta koska asia on testattu, ei tarvitse huolestua. Näillä viikoilla tuollainen on kuulema tavallista. Eilisen aiheutti aamupalan yhteydessä nautitut Elovena-murot, joihin olen tykästynyt kovasti. Kannen  70% täysjyvää -teksti hämäsi ajattelemaan, että ne ovat terveysmuroja - varsinkin kun sokeri ei maistu niissä.

Toinen koominen juttu oli kohdun mittaaminen. Jostain syystä terveydenhoitaja mittasi sitä supistuksen aikana ja tulos oli aika huikea; mentiin yläkäyrän yli! Olemme mittausten suhteen olleet yhtä poikkeusta lukuunottamatta keskikäyrällä ja se poikkeus tuli kerran siitä kun Okko oli nukkumassa navan yläpuolella. Kaiken lisäksi minulla ei ole paino noussut yhtään liikaa ja muutenkin tuollainen yht'äkkinen pomppaus olisi aika erikoista. Se mitataan ensi viikolla uudestaan. Teimme kuitenkin oman kokeilun illalla kotona ja vatsaa mitattiin rentona ja supistuksen aikana. Ero lyhyemmälläkin matkalla oli 1,5cm, joten koko kohdun matkalla se voi olla jopa enemmänkin. En ole huolissani asiasta.

Positiivista oli se, että kaikki on hyvin ja mitään ylimääräisiä testejä ei määrätty tällä kertaa. Heh. Okon asentokin varmistui nyt oikeaksi - tosin hän oli siinä samassa asennossa jo viime kerralla. Ensi viikolla on sitten ohjelmaan kuuluvan lääkärikäynnin vuoro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!