maanantai 22. maaliskuuta 2010

Uusi viikko äitiyslomalaiselle

Voi että sentään, en ole edistynyt tässä mammalomailussa yhtään mihinkään. Olen lähinnä nukkunut hyvin pitkiä yöunia ja tehnyt jotain pienimuotoista. Johan tässä alkaa tulemaan huono omatunto kun mikään homma ei etene ja mullehan maksetaan koko ajan siitä, että vain makoilen kotona. Täytynee laatia joku suunnitelma tälle viikolle, jotta tulee tehtyä muutakin kuin nukuttua ja roikuttua täällä blogissa.

Tänään on muuten neuvola kahden aikaan. Söin vasta äsken aamupalaa, joten en varmastikaan tarvitse kunnon ateriaa ennen sitä. Nyt olen päättänyt, etten möhli sen sokerin kanssa - saa nähdä, miten käy. Ehkä puuroa maidon kanssa uskaltaa syödä, mutta mitään hedelmiäkään ei varmaan juuri ennen neuvolaa kannata edes harkita.

Laitetaanpas tehoviikko käyntiin! Jos vaikka penkoisi kaikki kaapit tällä viikolla ja erottelisi kirpparikamat, jotka sitten myös veisi Fidalle saakka. Siitä on hyvä aloittaa.2 kommenttia:

  1. Älä pode huonoa omaatuntoa nukkumisesta! Nyt jos koskaan pitää tehdä juuri niin kuin tuntuu - eli jos väsyttää niin sitten nukutaan! Se tekee hyvää myös pienelle :)

    VastaaPoista
  2. No joo ja hiemanhan nuo nukkuma-ajat tuntuvat muuttuvan päivästä toiseen. Tänäänkin heräsin jo ennen seitsemää ihan virkeänä, enkä eilen illalla meinannut saada unta. Pikkuinenkin tuntui olevan vauhdissa sekä illasta, että aamusta, joten mennäänpäs tänään vähän erilaisella rutiinilla:)

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!