perjantai 26. maaliskuuta 2010

Rokkivauva

Viime syksynä, kun U2:n Suomen keikan liput tulivat myyntiin, olin kärppänä niitä ostamassa, vaikka Okkoa jo odotettiinkin. Mietin, että lipuista pääsee eroon, jos keikalle ei pääsekään ja parhaassa tapauksessa me molemmat vanhemmat voidaan mennä nauttimaan keikasta. Minulla ei ole minkäänlaista aavistusta siitä, onko se mahdollista. Keikkakahan on vasta 20. elokuuta, joten Okkokin ehtii kasvaa jo hiukan sitä ennen, mutta se on sitten eri asia, viihtyykö Okko esimerkiksi isovanhempiensa kanssa (joiden pitäisi ajaa hyvin pitkä matka tänne) tai pääsevätkö isovanhemmat häntä hoitamaan. Tai mitäs jos ottaisi Okon jammaamaan sinne - Peltorit vaan päähän. Heh, ehkä ei kuitenkaan. Katsotaan sitten lähempänä ajankohtaa.


Kuuntelimme Okon kanssa tässä kirjoituksen lomassa hänelle valittua unilaulua. Okko tuntui innostuvan siitä kovasti - kyseessä siis Ipanapan Iltalaulut -levyltä oleva Janne Raappanan "Hyvää yötä nalle". Idea kyllä varmaan olisi, että Okko rauhoittuisi siihen. Heh. No, oppii ainakin tuntemaan sen ja ehkä se myöhemmin toimii unilaulunakin. Olen myös soittanut masun päällä Okon lahjaksi saamaa soittorasiaa ja toivotaan, että ainakin sillä olisi rauhoittava vaikutus.

2 kommenttia:

  1. Mulla oli raskauksien aikana bolakoru roikkumassa kaulassa. Ja kyllä, molemmat vauvat tunnistivat korun helinän synnyttyään. Esikoisen itkun sai jopa rauhoitettua tuolla äänellä.

    Kiitoksia blogitunnustuksesta :)

    VastaaPoista
  2. Luinkin tuosta korusta vasta äskettäin Vauva-lehdestä. Kuulostaa tosi kivalle ja toimivalle!

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!