maanantai 15. maaliskuuta 2010

No mutta sehän on maanantai

Nyt sitten pyörähti ensimmäinen kokonainen lomaviikko käyntiin ja missä säässä! Aivan ihana auringonpaiste ja pikkupakkanen - tosin odotin jo sen keväänkin alkamista kun viime viikolla näytti hetken siltä. Kävin aamulla odottamassa tunnin verran labraan pääsemistä ja nyt sitten voi alkaa suunnittelmaan päivän ohjelmaa kun saa taas energiaa aamupalasta. Labroihin kuului taas paasto, mutta onneksi ei mitään glukoosiliemiä tällä kertaa, joten selvisin kotiin ehjin nahoin.

Päätin olla järkinainen ja käydä hakemassa apteekista lääkärin määräämät tuotteet. Lääkäri nimittäin sanoi perjantaina soittaessaan, että laittaa minulle soittoreseptin allergialääkkeisiin, joilla kutinaa saa hillittyä. Samalla sain myös reseptin kortisonivoiteeseen, jolla voi käsitellä pahimpia kohtia. Ajattelin ensin, että pärjään ilmankin, mutta kun viime yönä olikin taas pahempi tilanne ja mieskin heräsi useaan otteeseen minun raapimiseen, päätin antaa hänellekin yörauhan ja hakea lääkkeet. Ja kieltämättä se kutina vatsan alueella oli viime yönä niin kamalaa, että haluan siitä eroon. Vatsa on myös ihan läikillä ja tuskin ihokaan kestää tuollaista kovin pitkään. Ilokseni voin todeta, että kortisonivoide tuntuu toimivan samantien; ihana rauhallinen tunne valtasi navan ympäryksen kun levittelin siihen voidetta. Tuo navan ympärys on ollut pahin alue kaikista ja nyt taas tuntuu, että kyllä tämä tästä.

Jotta tämä blogi ei menisi ihan voivotteluksi ja sairaskertomukseksi (varsinkaan kun en tunne itseäni yhtään huonovointiseksi), voisin hetken miettiä Okon sisustusjuttuja. Sisustusasiat piristävät aina! Okko tarvitsisi ehdottomasti ainakin tällaisen käkikellon, jota saa mm. Ombrellinosta. Huono puoli tuossa vain on sen hinta, eivätkä ulkomaiset nettikaupatkaan myy sitä paljon halvemmalla. Lisäksi Okolle pitäisi miettiä muutenkin noita sisustusjuttuja; taidanpa pohdiskella hieman - asiasta myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!