torstai 25. maaliskuuta 2010

No jopas jotakin

Tänään ollaankin liikuttu oikein kodin ulkopuolella. Heh. Ennen tämänpäiväistä sairaalatutustumista kävin reklamoimassa lauantaina ostamastani Kanebon 38°C -ripsiväristä, joka osoittautui ihan kuivaksi. Sain uuden ripsivärin, jota onneksi älysin tutkia ennen kuin lähdin liikkumaan kauemmaksi - se nimittäin osoittautui ihan yhtä kuivaksi. Myyjä meinasi ensin, että se on kyseisen tuotteen ominaisuus, mutta olen käyttänyt sitä monta vuotta ja koskaan se ei ole ollut tuollaista. Onneksi myyjä vertasi sitä sitten testeriin, joka oli ihan märkää ja pääsimme yhteisymmärrykseen, että pilallahan se oli. Uutta Kaneboa eivät minulle enää uskaltaneet antaa, mutta kolmen euron välirahalla sain sitten Cliniquen vastaavan tuotteen. Kaiken lisäksi sain myös todella hyvän Cliniquen lahjan mukaani, joten ei jäänyt paha mieli tuosta selkkauksesta, vaikka jouduinkin asioikseni juoksentelemaan sen ripsarin vuoksi.


Neljän aikaan menimme sitten taas sairaalalle - tällä kertaa tosin suoraan synnyttäneiden osastolle. Kätilö kertoi lapsivuodeajasta sairaalassa ja aika paljon oli puhetta mm. imetyksestä. Eilen illalla synnyttänyt äitikin kävi kertomassa kokemuksestaan, mutta voi harmi kun hän oli jättänyt vauvansa vieraidensa ihasteltavaksi. Toisaalta mietin, että ihan hyvä niin kun pieni huone oli täynnä ihmisiä, joiden mukana takuulla oli vauvalle vieraita bakteereita.

Nyt pitäisi olla valmentunut olo ja maanantaina tulee sitten vielä oman neuvolan täti käymään. Lähdemme nyt kuitenkin tähän vauva-asiaan sillä ajatuksella, että opimme tehdessämme ja synnytystä ei ainakaan kannata yhtään suunnitella etukäteen - se tilanne sitten näyttää ja onneksi siellä on hyvä henkilökunta auttamassa ja opastamassa. Olemme kyllä aivan innoissamme odottamassa koko asian liikkeellelähtöä ja vauva-arjen alkamista!

Ai niin, tärkein meinasi unohtua: tänään on pikku-Okon laskettuun aikaan enää kuukausi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!