maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kaapilla on asiaa - asiaa kaapeista


Siivouskomero: Miksi, oi miksi sinut on tehty niin pieneksi, ettei sisään mahdu kaikki siivouskomeroon yleensä laitettavat tavarat, siis imuri, moppivälineet sankoineen, pesuaineet ja rikkaharjasetti?

Roskakaappi: Nykyisin on tapana erotella eri materiaalit ja toimittaa ne sitten asianmukaisiin keräysastioihin, niin teemme mekin, mutta miksi sitä ei oteta huomioon roskakaappien suunnittelussa? Vaikka kyseessä olisi kierrätysajan roskakaappi. Ikävää kun metallit, lasit, pahvit, paperit ja muovipussit pitää kerätä jonnekin muualle odottamaan kierrätystä.

Kummalliset keittiönkaapit: Kulman takana lymyäviä ruoka-aineita ei takuulla löydä ennen kuin ne ovat menneet jo vanhaksi kun kyseessä on hassu suorakaiteenmuotoinen kulmakaappi. Ihan hasardi.

Maustekaappi: Jos jostain löytyy vanhaksi mennyttä tavaraa, hyvänä kakkosena tuon kulmakaapin jälkeen tulee maustekaappi.

Jääkaapin päällä oleva kaappi: Kuinkahan moni lyhyenläntä on saanut tavaraa silmilleen siitä kaapista kun on mennyt kurottelemaan ilman tuolia. Täällä ainakin yksi pätkä ilmoittautuu.

Pölyä keräävät kaapit: Miten on mahdollista, että ovella varustetut kaapit imevät itseensä niin paljon pölyä? Näyttää siltä, kuin pöly pääsisi sisään kaapin alalaidasta, vaikka sekin osa on kiinni.

Sotkuiset kaapit: Kuka niitä sotkee? Miten ihmeessä ne menevät aina epäjärjestykseen - asialla on varmaan joku kotitonttu.

6 kommenttia:

 1. Hauskoja kaappimietteitä! Siivous- ja kierrätyskaappiongelmat allekirjoitan heti.

  VastaaPoista
 2. Jep! Ylipäätänsäkin olen miettinyt, testaavatko ne standardien tekijät itse suunnitelmiaan. Siivouskaapiksi pitäisi ainakin laittaa kaksi kaappia, mutta ei tuossa meidän eteisessä ainakaan ole kuin yksi sen vaatekaapin lisäksi. Imuri on sitten vaatehuoneessa = ikävää.

  VastaaPoista
 3. Voin vain sanoa että samaa mieltä ollaan! Siivouskaappiin ei k y l l ä sovi yhtään mitään, meillä mopit yms. löytyykin saunan puolelta. Jääkaapin päällä olevaan kaappiin yritänkin jemmata sellaisia tavaroita joita tarvitsee mahdollisimman harvoin. Meilläkin käy joku sotkemassa kaappeja. En vielä ole saanut kyseistä henkilöä kiinni itse teossa :D

  VastaaPoista
 4. Meillä on jääkaapin päällä myös sellaiset harvoin tarvittavat ja niiden lisäksi leivinpaperit yms. Ei ihan paras paikka niille, mutta kun ne putkelot ovat nin pitkiä. Pelkään aina, että silmille tippuu joku kelmurulla kun sinne menee kurkottelemaan ilman tuolia.

  VastaaPoista
 5. Onneksi meillä on kellarissa erillinen huone, jossa on lämminvesivaraajan ja pesukoneen lisäksi kaikki siivousvehkeet. Tosin imuri löytyy yläkerrasta - miehen vaatehuoneesta. Mies kun imuroi meillä ja aloittaa homman aina yläkerrasta :D jostain syystä mun vaatehuoneeseen ei vaan mahdu yhtään mitään ylimääräistä..mutta aikaisempien kokemuksien perusteella allekirjoitan nuo aatoksesi!

  VastaaPoista
 6. Oi, olisi aivan mahtavaa, jos olisi tuollainen kodinhoitohuone! Meillä on muuten silityslautakin vaatehuoneessa :D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!