perjantai 26. maaliskuuta 2010

Hifi-Okko


Isi tilasi äsken itkuhälyttimen Amazonin kautta. Isille tyypilliseen tapaan tuotteiden ominaisuuksia vertailtiin kovasti ja vaatimuksia oli monia. Tilattu hälytin varmaan vaihtaa vaipatkin Okolle, hih.

Valittu malli on Philipsin tuotantoa. Tuotespecsistä sen verran, että ainakin siinä on kaksisuuntainen ääni ja jopa lämpötilamittari. Lisäksi hälytin toimii yhdellä latauksella noin 24 tuntia, mikä on aina hyvä juttu - jatkuva latailu kun ei ole kivaa minkään laitteen kanssa.

Edit 27.03: No voi hitsinvimpulat. Mies sai aamulla sähköpostia hälyttimen myyjältä ja liike ei voikaan toimittaa laitetta, koska myyjän perhepiirissä on sattunut kuolemantapaus. Kamala juttu, mutta mielestäni on aika erikoista liiketoimintaa, että ilmoittavat noin. Mies laittoi sinne meiliä takaisin ja toivotaan, että lähettäisivät sen vaikka pienellä viiveellä. Tilaus näkyy kuitenkin edelleen Amazonin tilillä ja vain myyjä voi sen perua! Laite siis oli kolmannen osapuolen kaupasta, ei Amazonilta suoraan ja siten tällainenkin on näköjään mahdollista.

2 kommenttia:

  1. uuh. aika siistit!
    meillä oli mustastapörssistä hankitut ihan pikkiriikkiset radiopuhelimet itkuhälyinä. :D äitini silloin uskotteli, että näitähän voi käyttää sitten jatkossakin. jep. eipä ole tullut vielä radiopuhelin tarvetta eteen.

    VastaaPoista
  2. No mutta hei, lasten mielestä radiopuhelimet on tosi hauskoja! itse ainakin tykkäsin lapsena kun sellaisen sain käteeni, joten laita ne leikkeihin mukaan.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!