sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Harmitus ja huoli

Ei tunnu nyt olevan tasaista tämä elo ja odotus. Juuri kun sokerirasituskokeesta saatiin puhtaat paperit, tuli toinen huoli. Terveydenhoitaja soitti perjantaina iltapäivällä ja kertoi jutelleensa lääkärin kanssa minun kutiamisongelmasta. Lääkäri soitti sitten heti perään. Päättivät laittaa minut maksa- ja sappikokeisiin, epäilynä siis hepatoosi. Sitä ei osattu ajatella maanantaina kun kävin neuvolassa, sillä minulla ei ole kutisseet jalkapohjat, eikä kämmenet, mutta näköjään se ei ole mikään mittari. Huomenna sitten taas paaston kautta testeihin heti aamusta, tiistaina tulee toisesta kokeesta jo tulokset.

Huoli Okon hyvinvoinnista on taas hirmuinen. Onneksi kuitenkin olivat miettineet tuota asiaa siellä neuvolassa ja päättivät toimia. Ensi viikolla tiedetään lisää.

2 kommenttia:

  1. Jaksamista ja rauhoittavia ajatuksia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riikka! Olen yrittänyt olla pohtimatta liikaa etukäteen, mutta kieltämättä paniikki iski perjantaina. Kutinakin lakkasi tässä melkein kokonaan, kiitos hyvän rasvauksen, mutta sekään ei varmaan tarkoita mitään. Katsotaan, mitä ammattilaiset sanovat.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!