perjantai 12. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen lomapäivä

Nyt sitä sitten ollaan ihan uudessa tilanteessa kun aloitin eilen lomani. Itse asiassa olen nyt talvilomalla, mutta koska tämä on samaan pötköön äippäloman kanssa, en katso tälle mitään eroa. Ihan outoa vain olla kotona kaiket päivät, eikä työasioita tarvitse miettiä.

Eilinen viimeinen työpäivä osoittautui juuri minuntyyppiseksi; tein töitä vielä klo 13 aikoihin ja olin hoidellut lähtemiseen liittyviä asioita siinä sivussa, mutta en selvästikän tarpeeksi tehokkaasti. Joimme läksiäiskahvini klo 14 ja jossain välissä yritin ottaa backuppeja tiedostoista, pakata ja hoitaa kaikkea, mitä nyt pitää hoitaa kun jopa vuodeksi poistuu työpaikaltaan. Voi elämä, mitähän kaikkea jäi, sillä kun kello oli 15.30 ja mieheni tuli minua hakemaan sovitusti, oli minulla vielä hommat vähän kesken. Lopulta menin puolijuoksua pihalle hieman myöhässä.

Muuttofirma käy hakemassa tavarani tänään tai maanantaina varastoon, työkoneet menivät kierrätykseen ja sähköposti&verkkolevy kuulema säilyvät kun olen poissa. Verkkolevyssä tosin oli aikaraja... Kappas vaan, taitaa olla vielä pieni huoli työasioista kun niihin näin kovasti kiinnitän huomiota. Heh. Kyllä se tästä hellittää, ainakin ensi viikolla.

Tänään sitten aloin heti lomailemaan ihan kunnolla: nukuin melkein puoli kymmeneen! Sen jälkeen siirryin koneelle aamupalan kanssa ja aloin heti potemaan huonoa omatuntoa kun keittiö on sotkuinen. Kaipa sitä pitää jossain vaiheessa mennä siivoamaan  - ainakin ennen kuin mies ehtii kotiin. Heh.

Okko muuten sai työkavereiltani ihanan lahjan: soittorasiapupun, ruokalapun ja pikkuruiset sukat. Söpöjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!