tiistai 9. maaliskuuta 2010

Äiti on kulahtanut

Nyt on kyllä sellaiset ihon piinaviikot menossa, että ei pahemmasta väliä. Iho on ollut koko talven kuivuuteen taipuvainen ja rasvaa on kulunut paljon, mutta nyt tilanne on jotenkin pahentunut entisestään. Ihan meinasi itku päästä eilen suihkuun mennessä kun näin ja tunsin vatsan ja rintojen ihon - punaisia koholaikkuja oli jokapaikassa, eikä kyse siis ole raskausarvista. Asiaa ei ainakaan auta se, että ihoa tekee mieli raapia. Minulla ei ole ollut näin pahaa ongelmaa aiemmin ja uskoisin raskauden edesauttavan sitä. Lisäksi vielä harvinaisen kylmä talvi ja siihen liittyvät paksut vaatteet pahentavat oloa. Apua olen saanut apteekin tuotteista; sain lääkäriltä ihan reseptin kunnon rasvaan kun hieman vihjasin (alkoi käymään jo kalliiksi kun menekki oli niin suurta, heh) ja lisäksi ostin öljymäistä pesuainetta. Niin ja sitä Weledan öljyä olen käyttänyt jo kuukausien ajan, mutta ihan pahimpaan ärsytykseen en sitä viitsi laittaa.

Kohtahan tässä tietysti jo jäädään kotiin ja ei tarvitse pitää hankaavia vaatteitakaan joka päivä päällään - jospa se osittain helpottaisi tilannetta. Niin ja rasvaa voi lisäillä vaikka kesken päivän. Tuolla työpaikalla kun ei oikein kehtaa kesken päivän alkaa vatsaansa rasvailemaan, vaikka voisihan sen mennä tekemään vessaan, mutta sitten olisin ihan märkä. Useimmiten vain herkuttelen ajatuksella, miten ihanaa olisi pulahtaa ammeelliseen kosteusvoidetta. Heh.

PS: Yritin tänään lenkillä ollessa piiloutua liikennemerkin taakse. En ihan maastoutunut.

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Kokeilepa manteliöljyä. Itse olen koko elämäni kärsinyt kuivasta ihosta ja haaveillut kaikki talvet samaisista kosteusvoidekylvyistä. :) Nyt olen vuoden käyttänyt manteliöljyä ja iho on parempi kuin koskaan. Saa apteekista ja puteli maksaa n. 6 euroa.

    t. Satunnainen blogisi lukija

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti vinkistä - minäpä käyn apteekissa! En ole vieläkään päässyt eroon raapimisesta ja se harmittaa kamalasti. Ja kiva kun käyt lukemassa:) Nyt päivityksiä tulee useammin kun jäin jo kotiin.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!